Grafisk Design - Logotyp i Göteborg

På Design4All erbjuder vi grafisk design för logotyper i Göteborg. Att bestämma designmotiv kan vara klurigt, och om du som kund inte har en tydlig bild av vad du vill ha för motiv erbjuder vi designförslag för både logotyper, bildekor och kontorsdekor. Om du behöver en vektoriserad logotyp, så hjälper även vi till med detta. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att komma igång och kunna ta fram produkter enligt er föredragna designprofil. Kom med era tankar och idéer, eller berättar hur ni tänker er att slutprodukten ska se ut, därefter tar vi fram ett eller två förslag. När vi kommit överens om designen, tillverkar och monterar vi den enligt skissen. Allt är skalenligt, för att du som kund ska få bästa möjliga uppfattning kring hur slutresultatet kommer bli. Vi är här för att guida dig även kring materialval, design och vad som lämpar sig bäst designmässigt för produkten. Du som kund är med i hela processen och kan påverka den hela vägen!

Vi tar fram underlag för alla produkter vi erbjuder samt om du behöver en logo vektoriserad så hjälper även vi till med detta. Det ska vara enkelt för dig som kund att komma igång och kunna ta fram produkter enligt er design/profil.

Vi tar fram underlag för alla produkter vi erbjuder samt om du behöver en logo vektoriserad så hjälper även vi till med detta. Det ska vara enkelt för dig som kund att komma igång och kunna ta fram produkter enligt er design/profil.

Arbetsprocessen

01.

Offert

Ett projekt börjar alltid med att vi har ett första samtal kring vad som önskas. Offert ges i de flesta fall innan projektet drar igång.

02.

Planering

Projektet planeras och det är viktigt att man tar hänsyn till önskad leveransdag eller monteringsdag. Loggor och bilder kontrolleras så att de är i rätt format och håller i kvalitet.

03.

Grafisk design

Skiss tas fram och kund får godkänna korrektur innan produktionsstart. En till tre vändor brukar vara lagom.

04.

Produktion

Filer förbereds för tryck eller att skäras. Allt produceras inför planerad leverans eller monteringsdag.

05.

Montering

Dekoren monteras enligt skiss men viss anpassnings sker alltid utifrån tex bilens linjer och detaljer allt för att få bästa resultat.

Designförslag för bildekor och kontorsdekor

Att designa kan vara svårt. Vårt team kan hjälpa dig med designförslag för bildekor och kontorsdekor vid behov. För bildekor är det viktigt att man anpassar mängden text för att folk ska hinna läsa vad som står på bilen när den far förbi. Med omfattande erfarenhet inom branschen är vi specialister på att skapa optimal textmängd och design för bildekorer. Vår långa erfarenhet sträcker sig även till kontorsdekor, där vi besitter särskild expertis. Tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med designförslag för både bildekorer och kontorsdekor.