design4all.se

Dekaler i Göteborg

På Design4All erbjuder vi dekaler i Göteborg i en mängd olika varianter: konturskurna, frostade eller i mindre storlekar som kan användas för uppmärkning. Dessa dekaler kan beställas med laminat, för längre hållbarhet, eller utan laminat för tillfälliga lösningar. 

Vi erbjuder såväl frostade dekaler för glaspartier, som golvdekaler med antihalk-laminat. För mer information kring våra dekaler i Göteborg, kontakta oss på Design4All. Vårt erfarna team bidrar alltid med professionella råd och tips till våra kunder om det bästa materialvalet för specifika användningsområden.

Varför behövs frostade dekaler?

Med hjälp av frostade dekaler kan du få ett stort ljusinsläpp i ett rum, samtidigt som du får insynsskydd. Du har även möjlighet att förmedla ett budskap genom exempelvis en logga eller en önskad text. När frostade dekaler används i kontorsmiljöer uppskattas det vanligtvis av de anställda, då de inte känner sig övervakade och slipper kompromissa med ljusinsläppet. På så sätt skapar man en avslappnad arbetsmiljö för alla inblandade. 

Vårt erfarna team på Design4All har expertisen att skapa frostade dekaler på olika sätt. Vi erbjuder dekaler som inte bara är visuellt tilltalande, utan även funktionella.

Design4All hjälper dig med dekaler i Göteborg

På Design4All kan vi hjälpa dig med frostade dekaler, golvdekaler eller konturskurna dekaler i Göteborg. Kontakta oss för att få mer information om dessa tjänster eller fyll i vårt kontaktformulär för en kostnadsfri offert. 

Dekaler kan vara konturskurna eller små dekaler som du använder för uppmärkning.
Du kan beställa dem med laminat för längre hållbarhet eller utan för tillfälliga lösningar.
Frostade dekaler för glaspartier eller golvdekaler med antihalk laminat för tävlingar i box.
Vi tipsar alltid om bästa materialval för respektive användningsområde.

Önskar du offert?

Fyll i nedan uppgifter så återkopplar vi snarast!