Bildekor & Kontorsdekor i Kungälv, Göteborg

Design4All i Kungälv, Göteborg är det självklara valet för bildekor och kontorsdekor. Vi erbjuder allt från grundläggande bildekor och helfoliering av bilar, till olika typer av fönsterdekor och kontorsdekor. Oavsett om du söker skuren dekor för detaljerat arbete eller täckande dekor för en enhetlig look, har vi kreativa lösningar och tekniska färdigheter för att möta dina specifika krav och önskemål. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er med bildekor och kontorsdekor i Kungälv, Göteborg.

Vi erbjuder allt ifrån den enkla bildekoren till helfoliering samt all typ av fönsterdekor, kontorsdekor m.m, dvs skuren dekor eller täckande dekor. Välkommen att kontakta oss så försöker vi besvara era frågor!

Vi erbjuder allt ifrån den enkla bildekoren till helfoliering samt all typ av fönsterdekor, kontorsdekor m.m, dvs skuren dekor eller täckande dekor. Välkommen att kontakta oss så försöker vi besvara era frågor!

Arbetsprocessen

01.

Offert

Ett projekt börjar alltid med att vi har ett första samtal kring vad som önskas. Offert ges i de flesta fall innan projektet drar igång.

02.

Planering

Projektet planeras och det är viktigt att man tar hänsyn till önskad leveransdag eller monteringsdag. Loggor och bilder kontrolleras så att de är i rätt format och håller i kvalitet.

03.

Grafisk design

Skiss tas fram och kund får godkänna korrektur innan produktionsstart. En till tre vändor brukar vara lagom.

04.

Produktion

Filer förbereds för tryck eller att skäras. Allt produceras inför planerad leverans eller monteringsdag.

05.

Montering

Dekoren monteras enligt skiss men viss anpassnings sker alltid utifrån tex bilens linjer och detaljer allt för att få bästa resultat.

Marknadsför ditt företag med bildekor i Göteborg

Genom att ha bildekor på din företagsbil kan du effektivt marknadsföra ditt företag, öka varumärkessynligheten och ge fordonet en unik identitet. När fordonet rör sig genom stadens gator fångar det uppmärksamhet från många håll, och företagets logotyp kan lätt fånga blicken, oavsett om det sker medvetet eller omedvetet. För att säkerställa en korrekt applicering av bildekor, och därmed uppnå ett varaktigt resultat, krävs professionell expertis. Design4All har lång erfarenhet av denna process och erbjuder professionellt skapande och applicering av bildekor i Kungälv, Göteborg.

Varför behövs kontorsdekor i Göteborg?

Kontorsdekor inkluderar all dekor som rör kontoret. Det kan vara logotyper på din företagslokal eller fönsterdekor genom frostat glas på kontoret för ljusinsläpp. Med hjälp av kontorsdekor kan du öka integrering av företagets varumärkesfärger, logotyper och designelement för att stärka företagsidentiteten. Kontorsdekor kan även bidra till en bättre och mer avslappnad arbetsmiljö för de anställda på företaget. På Design4All har vi lång erfarenhet av applicering av denna typ av dekor. Vi utför skapande och applicering av kontorsdekor i Göteborg.