design4all.se

Banderoller och vepor i Göteborg

På Design4All erbjuder vi banderoller och vepor i Göteborg. Banderoller och vepor med tryck tillverkas oftast i frontlit eller mesh, beroende på var banderollen eller vepan ska placeras och hur stor den ska vara. De kan även tillverkas i annat dekormaterial vid önskemål. Förutom självaste banderollen/vepan kan vi även bidra med tillval såsom öljetter, kantförstärkning, kardborrelösning och keder. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er skapa banderoller och vepor med tryck i Göteborg enligt era behov och önskemål.

 

Vepor med tryck och banderoller för effektiv marknadsföring

Genom att använda tryckta vepor/banderoller kan du effektivt kommunicera ditt företags budskap på ett enkelt och kraftfullt sätt. Beroende på var du väljer att placera banderollen eller vepan kan du även beräkna räckvidden för hur många människor som kommer att nås av ditt budskap. Vårt erfarna team på Design4All hjälper er vid behov design på era banderoller i Göteborg. 

Material på banderoller

När du ska välja material till din banderoll eller vepa är det viktigt att anpassa materialvalet efter den plats som banderollen kommer att hängas upp på. Om det är en inomhusbanderoll är annat material lämpligt än om det är en utomhusbanderoll. Väderleken kan påverka materialet, därför är det viktigt att anpassa material efter placering. Kontakta oss för mer information om vilket material du bör välja för din banderoll i Göteborg.

Önskar du offert?

Fyll i nedan uppgifter så återkopplar vi snarast!